top of page

Verse vis in Terneuzen

Voor verse vis in Terneuzen komt u naar Smookt. Wij hebben een groot assortiment aan kwalitatief hoogwaardige verse vis, welke u online bestelt en afhaalt in Terneuzen. Al onze producten zijn eerlijk, kleinschalig en met liefde geproduceerd, dat maakt ons bijzonder!

Ambachtelijk gerookte producten

Bestel online en haal af

 De lekkerste vissoorten voor een goede prijs

Bekijk ons assortiment

Bent u op zoek naar smaakvolle, verse vis in Terneuzen? Kom langs!

Wij zijn een kleine, maar zeer gewaardeerde viszaak waar u terechtkunt voor onder andere heerlijke paling, zalm en kabeljauw. Heeft u binnenkort een feestje of barbecue? Denk dan aan de zalige huisgemaakte vissalades of een ambachtelijke visschotel. Zeker weten dat u daar indruk mee maakt! Al onze verse vis is direct bij de bron of kwalitatief hoogwaardige groothandels ingekocht en wordt met liefde bereid door ons in onze viszaak in Terneuzen.

Plaats uw bestelling en kom deze afhalen

Bekijk onze webshop voor het huidige aanbod en plaats al uw favoriete verse vis in uw winkelmandje, welke u kunt afhalen in Terneuzen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw bestelling afrekenen en de gewenste ophaaldag selecteren. Uw bestelling ligt dan direct voor u klaar! Heeft u nog vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. De medewerkers van Smookt zullen u zo spoedig mogelijk van een antwoord voorzien.

Bezoek smookt in Terneuzen

bottom of page