Paling kopen in Zeeland

Wilt u de beste paling kopen in Zeeland? Dan zit u helemaal goed bij Smookt. Wij kopen onze producten direct bij de bron of bij kwalitatief hoogwaardige groothandels in. Deze producten worden vervolgens boven écht vuur gerookt, op ambachtelijke wijze. Zo weet u zeker dat u de beste paling kan kopen bij ons in Terneuzen, Zeeland.

Ambachtelijk gerookte producten

Bestel online en haal af

 De lekkerste vissoorten voor een goede prijs

Bekijk ons assortiment

Eenvoudig online uw paling kopen en afhalen in Zeeland

Onze paling is afkomstig van kwekerijen, het IJsselmeer en ook verkopen wij zo nu en dan wilde paling. Bent u benieuwd geworden naar de ambachtelijk gerookte paling? Kom dan snel langs om te proeven! Wij zijn gevestigd op een industrieterrein, waardoor de prijzen aanzienlijk lager liggen dan bij andere visrokerijen. Tevens maken we het extra gemakkelijk voor u om in één overzicht te bekijken welke producten wij aanbieden. U koopt eenvoudig uw paling of andere lekkernijen, zoals verse zalm, online om vervolgens uw bestelling af te halen in Zeeland.

Bestel uw favoriete vis en kom het bij ons afhalen

Wij zijn dé visboer in Terneuzen die u verwelkomt met een glimlach en wij geven u uitstekende service. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan geeft u die eenvoudig door via het contactformulier. Wilt u meteen een bestelling doorgeven? Dat kan! We zien u dan graag verschijnen op uw gekozen afhaaldag. Tot snel!

Bezoek smookt in Terneuzen