Verse zalm in Terneuzen

Voor de beste verse zalm zit u helemaal goed bij ons in Terneuzen. Onze zalm komt uit de fjorden van Noorwegen en wordt super vers bij ons aangeleverd. Deze bereiden wij vervolgens door het, onder andere, te roken boven écht vuur. U krijgt van ons dus altijd een verrukkelijk stukje vis.

Ambachtelijk gerookte producten

Bestel online en haal af

 De lekkerste vissoorten voor een goede prijs

Bekijk ons assortiment

Op zoek naar de beste verse zalm van Terneuzen? Zoek niet verder!

Of uw voorkeur nu ligt bij gerookte zalm of toch meer bij de naturel smaak van verse zalm, u slaagt altijd bij onze viszaak in Terneuzen. Heerlijk voor een diner, barbecue of gewoon voor bij de borrel! Ook verkopen wij zeer lekkere gerookte paling, één van de favorieten bij Smookt. Wij hebben een groot aanbod vis, maar mocht u nog iets missen, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Kom uw bestelling afhalen in onze viszaak

Wij maken van eerlijke, kleinschalig geproduceerde vis een betaalbaar product, omdat wij niet op een A-locatie zitten, maar op een industrieterrein in Terneuzen. Klanten plaatsen hun bestelling online en komen hun bestelling ophalen op gerichte tijden. Zo bouwen we een band op met al onze klanten, wat voor ons erg belangrijk is. Twijfel niet, bestel uw verse zalm en dan zien we u binnenkort in Terneuzen!

Bezoek smookt in Terneuzen