HOE WERKT EEN ABONNeMENT ?

Het is eigenlijk heel simpel 

U wilt graag iets minder betalen dan wij vragen en dat KAN ! We kunnen uw korting geven als wij weten dat we dit minimaal 1x kunnen herhalen. Wij kunnen u heerlijk gerookte paling aanbieden voor €17.50 de pond als we dit 2x kunnen doen aan de zelfde klant. Het abonnement is dus geldig voor 2 aankopen door de zelfde klant. Zo werkt het bij elk abonnement , u krijgt korting als u 2x een aankoop doet.

VRAGEN

Ik zit dus niet aan een jaren lang abonnement vast ?

Nee u bestelt slechts 2x en dan bent u er vanaf mits u het wel fijn vindt en aan geeft dat u dit wel elke maand wil.

Moet ik het bedrag voor 2 bestellingen in één keer betalen ?

Nee u betaald gewoon per keer zodat de kosten beperkt voor u blijven.

En hoe betaal ik dan ?

Simpel u vult de gegevens in bij de aankoop en vult ook u credit kaart in zodat wij zeker zijn dat u 2 bestelling betaald. Dit is geheel veilig en is slechts voor het aantal bestelling die u neemt. Nadat deze is afgenomen worden uw card gegevens vernietigd.

Ik heb geen Credit Card en nu ?

Dan betaald u gewoon met ideale zoals elk artikel op de site. Bij winkelen ziet u prijzen staan van abonnement deze klikt u aan en noteert uw gegevens (naam-adres enz). Vervolgens betaald u via winkelmandje.

Kan ik een abonnement ook delen met mijn vriendin ?

U eet bv graag gerookte paling maar 2x achter elkaar is te veel. U heeft een vriend(in) die de zelfde wens heeft dan bestelt u gewoon en uw vriend(in) betaalt u €17.50. Zo kunt u beiden geniete van de korting en toch maar 1x iets te bestellen per maand. Of bv u neemt abonnement 2 van €35.00 dan kunt toch 2x eten voor €17.50 per persoon en betaald u slechts €35.00 voor 2 leveringen.

Ik heb geen Credit Card en kan ook niet betalen via Ideale en wat nu ?

U belt op naar 0626167602 een geeft uw abonnement keuze door en uw gegevens. Wanneer u het komt afhalen betaalt u cash (bv €17.50) uw bestelling voor de 1e keer. Vervolgens tekent u dan een vervolg aankoop voor de 2e bestelling en klaar.

Er zijn toch geen verborgen kosten aan verbonden ?

Nee het is heel simpel u betaald uw abonnement prijs en dat is het verder niets.

U bent slecht ter been of u heeft geen tijd ?

Indien u in Terneuzen woont brengen wij dit zonder extra kosten graag naar u toe. Wij bellen vooraf wanneer wij bezorgen dus u hoeft niet speciaal thuis te blijven en wachten. U weet precies hoe laat en wanneer wij komen. Buiten Terneuzen is nog niet mogelijk mocht er in de toekomst genoeg vraag zijn dan bezorgen we ook daar waar wij dat aangeven