Gerookte paling in Zeeland

Heeft u zin in heerlijke, vers gerookte paling en bent u in Zeeland? Kom langs bij Smookt voor de lekkerste, op ambachtelijke wijze gerookte vis. Dit betekent dat alles met écht vuur wordt gerookt in plaats van elektronisch, wat zorgt voor dé ultieme smaakbeleving.

Ambachtelijk gerookte producten

Bestel online en haal af

 De lekkerste vissoorten voor een goede prijs

Bekijk ons assortiment

De beste, ambachtelijk gerookte paling vindt u in Zeeland

Smookt rookt verschillende soorten vis, maar wij verkopen met name vers gerookte zalm en paling op een industrieterrein in Zeeland. Omdat wij niet op een A-locatie zitten, koopt u de lekkerste vissoorten voor een goede prijs in Terneuzen. Ons hele assortiment is altijd op eerlijke wijze geproduceerd en is kwalitatief zeer goed. Daarom hebben wij, als betere palingrokerij, de lekkerste vers gerookte paling van Zeeland! Onze paling wordt per pond vacuüm verpakt, zodat het langer houdbaar is. Wanneer u deze ongeopend in de koeling legt, is de gerookte paling ongeveer twaalf dagen houdbaar. Bij opening is het nog twee dagen te bewaren. Bij de meeste klanten is het echter na een paar uur al verdwenen!

Plaats eenvoudig uw bestelling en kom het afhalen op een gewenste dag

Wanneer u vers gerookte paling wilt kopen, dan kunt u dat bestellen en afhalen bij ons in Zeeland. Plaats eenvoudig uw gewenste hoeveelheden in uw winkelmandje en kies een afhaaldag. Bent u benieuwd naar alle andere lekkernijen die we tot nu toe hebben gemaakt? Neem een kijkje in ons fotoalbum of bestel direct. Mocht u nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Bezoek smookt in Terneuzen